Menu
Koska tunteilla on merkitystä
Koulutus
Työnohjaus
Valmennus
Konsultointi

Franz Schnider

"Hyvin usein maailma on yksin­kertaisempi kuin oletamme"

Filosofia

Työssäni hyödynnän omaa monivuotista työkokemustani ja laajaa koulutustani. Ihminen on minulle kaiken ydin ja lähtökohta, joten tavoitteenani on aina löytää asiakaslähtöiset kehitysmahdollisuudet ratkaisukeskeisellä tavalla.

"Ihmistä kutsutaan ihmiseksi, koska hän unohtaa ja torjuu, koska hän nauraa ja elää…" — H. Grönemayer, Mensch, 2002. Neljä vuodenaikaa opettaa meille jatkuvasti, ettei meidän tarvitse olla täydellisiä. Luonto näyttää meille väsymättömästi, että epäonnistuminen ja uupuminen kuuluu elämään, niin kuin voittaminen ja selviytyminen. Ihmisiä ohjattaessa käytän vuodenaikojen rytmiä vertauskuvana prosessikeskeisestä kypsymisestä ja kasvamisesta.

Hyvin usein maailma on yksinkertaisempi kuin oletamme. Korkea asiakastyytyväisyys todistaa minulle jatkuvasti, että tapani tehdä työtä pragmaattisella otteella on yksi tärkeimmistä menestysresepteistäni. Näin asiakkaani kykenevät ymmärtämään ja kestämään omaa tilannettaan helpommin, toisaalta taas pystyvät saavuttamaan tavoitteitaan omien vahvuuksiensa ja tahtinsa mukaisesti. Kannattavalla tavalla joka tapauksessa.

 Franz Schnider mediassa.

Franz Schnider

Syntynyt 1965 Sveitsin Luzernissa, asunut Suomessa 2006 lähtien.

Koulutus

  • Liiketalous- ja johto­koulutus
  • Markkinointi­suunnittelija­koulutus
  • Uskonnonopettaja
  • Katekeetta
  • Saattohoitaja
  • Lasten ja nuorten erityisohjaaja
  • Työnohjaaja ja mentori

Kaupanalan työkokemus

Sekä konsernissa että pien­yrityksissä 16 vuotta, niistä esimiestyötä 10 vuotta.

Sosiaalialan työkokemus

14 vuotta sisä­oppi­laitoksessa, seurakunnissa, perhe­ryhmä­kodissa. Lisäksi surutyötä ja sielun­hoito­työtä lasten ja nuorten kanssa. Esimies- ja johtajatyötä 9 vuotta.