Menu
Koska tunteilla on merkitystä
Koulutus
Työnohjaus
Valmennus
Konsultointi

Schnider; jotta vuorovaikutus onnistuu!

Schnider tarjoaa yritys- ja organisaatiokohtaista tilauskoulutusta, valmennusta sekä yksilö- tai ryhmätyönohjausta. Katso myös Schnider puhujana.

Sen lisäksi Franz Schnider järjestää avoimia seminaareja muun muassa seminaaritalo Eduhousen kanssa.

Koulutus

Koulutus

Piristävät täydennyskoulutuspäivät ihmisten parissa työskenteleville ammattilaisille.

Monipuolinen koulutusohjelma keskittyy vuorovaikutukseen liittyviin kysymyksiin. Kaikille avoimien koulutuspäivien paikkakunnat ja päivämäärät löydät etusivulla.

Huomaa, että sinun on myös mahdollista jättää oma sormenjälkesi koulutukseen, kun tilaat yritys- tai henkilökohtainen ohjelman!

Työnohjaus

Työnohjaus

Työnohjaus on oman työn tutkimista, arviointia ja kehittämistä, joka tapahtuu työnohjaajan avulla. Se on työhön, työyhteisöön ja omaan työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä.

Tarjolla on yksilö-, pari- ja ryhmätyönohjausta kaikilla aloilla työskenteleville.

Valmennus

Valmennus

Valmennus auttaa asiakasta fokusoimaan ajatteluaan ja toimintaansa, saavuttamaan tavoitteitaan sekä suunnittelemaan toimintastrategioita. Sen avulla saadaan aikaan punnittuja päätöksiä, reflektoivaa oppimista ja syvällistä kehitystä.

Tarjolla on ohjausta ja valmennusta sekä aikuisille että nuorille haastavassa elämänvaiheessa, työ- tai opiskelutilanteessa.

Konsultointi

Konsultointi

Konsultilla on tarjottavanaan sellaista liikkeenjohdon osaamista tai asiantuntemusta, mikä yritykseltä puuttuu, mutta mitä se kuitenkin katsoo tarvitsevansa. Kyseessä voi olla spesifi, erityinen ongelma tai hyvin laaja kehittämistarpeen arviointi.

Olen erityisesti perehtynyt työrutiineihin, työyhteisöön sekä kulttuurien välisiin ja kulttuurien reflektioon liittyviin kysymyksiin ja haasteisiin kaikilla aloilla toimiville yrityksille.

Katso video

Katso Franz Schniderin video "Neljä vuodenaikaa ja ihmisen elämänrytmi".